
419,00Kč
Popis
Tamaryokucha je typ japonského čaje, u jehož výroby se používají postupy typické pro Čínu. Čaj se suší na pánvích, a lístky tak dostávají spirálkový tvar. Čaj z oblasti Goto v prefektuře Nagasaki. Čajové lístky vytvářejí světle zelený nálev s vůní i chutí připomínající našlehanou pěnu z čerstvého mléka.
vodou o teplotě 70°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 4 vrchovaté čajové lžičky) na 1 litr vody. Ponechte 1,5 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 4 nálevy.
Tamaryokucha is a type of Japanese tea produced through methods typical for China. The tea is steamed and then dried in hot air inside a revolving drum, thereby subtly curving or curling the leaves. Originating from the Goto islands in Nagasaki Prefecture, the leaves infuse to make a liquor light green in hue, while the taste and aroma are indicative of foam on fresh frothed milk.
Tamaryokucha je typ japonského čaje, u jehož výroby se používají postupy typické pro Čínu. Čaj se suší na pánvích, a lístky tak dostávají spirálkový tvar. Čaj z oblasti Goto v prefektuře Nagasaki. Čajové lístky vytvářejí světle zelený nálev s vůní i chutí připomínající našlehanou pěnu z čerstvého mléka.
vodou o teplotě 70°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 4 vrchovaté čajové lžičky) na 1 litr vody. Ponechte 1,5 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 4 nálevy.
Tamaryokucha is a type of Japanese tea produced through methods typical for China. The tea is steamed and then dried in hot air inside a revolving drum, thereby subtly curving or curling the leaves. Originating from the Goto islands in Nagasaki Prefecture, the leaves infuse to make a liquor light green in hue, while the taste and aroma are indicative of foam on fresh frothed milk.