1.130,00Kč
Popis
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Jedná se o odrůdy Bourbon/Caturra/Catuai zpracovávané metodou honey. Káva pochází z farmy Nacientes, jejímž majitelem je Marvin Monge Valverde. Nachází se v regionu Tarrazu, Cedral de Aserrí v nadmořské výšce okolo 1700 m.n.m. Chuť kávy se nese v tónech kakaa, vůni lze připodobnit ke smetaně a vanilce. Acidita je jiskřivá, tělo jemně sametové.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy
The coffee plants grown here comprise the Bourbon, Caturra and Catuai varieties, which are processed by the honey method. The coffee comes from the Nacientes farm, owned by Marvin Monge Valverde. It is situated in the canton of Tarrazu, Cedral de Aserrí, at the altitude of approximately 1,700 m. The taste of the coffee is borne out in cocoa-like tones, while the aroma resembles cream and vanilla. The acidity of the coffee is sparkling, and the body smooth and velvety.
Vysoký
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Jedná se o odrůdy Bourbon/Caturra/Catuai zpracovávané metodou honey. Káva pochází z farmy Nacientes, jejímž majitelem je Marvin Monge Valverde. Nachází se v regionu Tarrazu, Cedral de Aserrí v nadmořské výšce okolo 1700 m.n.m. Chuť kávy se nese v tónech kakaa, vůni lze připodobnit ke smetaně a vanilce. Acidita je jiskřivá, tělo jemně sametové.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy
The coffee plants grown here comprise the Bourbon, Caturra and Catuai varieties, which are processed by the honey method. The coffee comes from the Nacientes farm, owned by Marvin Monge Valverde. It is situated in the canton of Tarrazu, Cedral de Aserrí, at the altitude of approximately 1,700 m. The taste of the coffee is borne out in cocoa-like tones, while the aroma resembles cream and vanilla. The acidity of the coffee is sparkling, and the body smooth and velvety.
Vysoký